Is de eer aan jou om een leuk cadeaupakket samen te stellen? Voor kerst, de verjaardag van je medewerker, als dank voor een goede relatie of als sprekerscadeau? Een cadeau waar iedereen blij mee is, origineel, met een verhaal, passend bij de duurzame ambities van jouw bedrijf… Moeilijk? Nee hoor!

Met een cadeaupakket van LoopedGoods snijdt het mes aan vele kanten. Onze producten zijn afkomstig van gedreven, veelal jonge, circulair ondernemers die Nederland schoner en mooier maken. Zij maken prachtige duurzame producten die stuk voor stuk een verhaal vertellen. Van thee tot tas en van beker tot boek, je vindt het allemaal terug in ons assortiment. Laat de voorpret maar beginnen met onze catalogus! Wij hebben met plezier cadeaupakketten samengesteld. Zit hier niet hetgeen tussen waar je naar op zoek bent? Het is ook mogelijk in overleg een pakket samen te stellen.

Aanbieding!
Direct verkrijgbaar
13,7014,70 12,0012,92
Aanbieding!
Direct verkrijgbaar
23,43 22,55 incl. BTW (18,64 ex.)
Aanbieding!
Direct verkrijgbaar
28,63 27,75 incl. BTW (24,31 ex.)
Aanbieding!
Direct verkrijgbaar
33,70 32,55 incl. BTW (27,24 ex.)

Meer informatie of offerte aanvragen

Meer weten over de mogelijkheden en levertijd? Vul het onderstaande formulier in en we geven je zo spoedig mogelijk antwoord op je vragen of doen je een aanbod. Neem je liever telefonisch contact op? Bel dan met Remco, via 06-83635060. Stuur je liever direct een email? Mail dan naar info@loopedgoods.com.


Food RescuePer PostAltijd GoedKoffietijdWinterse AvondLekker KokenThuisrecyclingFood for ThoughtMiniGoods to goKoffieAnders (gebruik veld hieronder voor omschrijving)