Ben je op zoek naar een circulair (relatie)geschenk, maar laat je de keuze liever aan de ontvanger over? Ga dan voor de LoopedGoods cadeaubon!

Met deze cadeaubon kan de ontvanger geheel naar eigen wens shoppen op LoopedGoods.com. De producten in ons assortiment zijn afkomstig van gedreven ondernemers die de circulaire economie in ons land verder helpen. Een LoopedGoods cadeaubon maakt de ontvanger blij, de maker blij en ons land weer een beetje circulairder. Bij LoopedGoods.com kun je kiezen uit digitale cadeaubonnen die je direct kunt downloaden of cadeaubonnen die per post worden opgestuurd. De waarde kun je zelf bepalen.

Heb je liever een afgeschermde omgeving waarin de ontvanger van de cadeaubon slechts uit de door jou geselecteerde producten kan kiezen? Dat kan ook! Neem hiervoor contact met ons op.

LoopedGoods Cadeaubonnen

FAQ / Veelgestelde vragen bij cadeaubonnen

Overweeg je een cadeaubon als zakelijk geschenk? Hieronder vind je een aantal zaken die handig zijn om te weten.
Heeft u nog andere vragen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Cadeaubon kopen

Ik wil een cadeaubon met een andere waarde dan getoond, kan dat?

Dat is geen probleem. Neem even contact met ons op via info@loopedgoods.com en dan maken we het graag voor u in orde. 

Kunnen jullie de bon ook ergens instoppen?

Als je niet alleen een “kale” bon wilt overhandigen hebben wij diverse kleine cadeautjes waar we de bon in kunnen stoppen of plakken. Bijvoorbeeld in een klein notitieboekje. 

Wanneer je fysieke bonnen bestelt en daarbij direct een gelijk aantal producten kan je in het opmerkingenveld aangeven dat de bon in het product gestopt moet worden. 

Uiteraard is het ook mogelijk hier even contact over te zoeken. Zie voor gegevens Contact.

Cadeaubon uitgeven

Moet ik mijn cadeaubon in 1x uitgeven?

Nee hoor. Zolang de bon geldig is blijft het krediet bewaard. Wanneer je een bon hebt van €50 en je geeft €20 uit, dan kan je de resterende €30 een volgende keer gebruiken.  

Ik wil voor een hoger bedrag bestellen dan mijn bon-waarde, wat nu?

Geen probleem. De bon-waarde wordt afgetrokken van het totaalbedrag. Het openstaande bedrag kan afgerekend worden via de betaalwijze van je voorkeur. 

Waar moet ik de cadeaubon-code invullen?

Dit kan bij het afrekenen. Helemaal bovenaan, boven je adresgegevens, wordt gevraagd of je een cadeaubon hebt. Wanneer je hier de code invult wordt deze verwerkt. 

Bij winkelmand overzicht

Bij afrekenen