LoopedGoods is een platform voor circulaire ondernemers vanuit heel Nederland en Vlaanderen.  Als zakelijke klant willen we het u zo gemakkelijk mogelijk maken om duurzame producten in te kopen. Daarnaast bieden we in samenwerking met VerdraaidGoed de mogelijkheid om uw reststroom een tweede leven te geven.

Zakelijke mogelijkheden

Als zakelijke klant willen we het u zo gemakkelijk mogelijk maken om duurzaam in te kopen. Hier vindt u de zakelijke mogelijkheden op een rij.

 • Achteraf betalen
  Zakelijk klanten kunnen op rekening bestellen en achteraf middels een factuur betalen. Zo hoeft een medewerker de aankoop niet persoonlijk voor te schieten. Vraag hieronder uw zakelijke account aan.
 • Factuur met referentienummer
  Je kunt gemakkelijk je eigen referentienummer, zoals een bestelnummer of PO-nummer, aan je factuur toevoegen.
 • Bestellen in Bulk
  Zakelijke klanten kunnen gebruik maken van onze staffel prijzen.  Let op om deze prijzen te zien dient u ingelogd te zijn met een zakelijk account.
 • Personaliseren
  Bij veel van de producten die u in de LoopedGoods shop kunt vinden is het mogelijk om deze naar eigen wens te personaliseren. Vele producten kunnen van een merklabel of logo-opdruk worden voorzien. In de omschrijving van een productpagina wordt aangegeven of het desbetreffende product gepersonaliseerd kan worden.
 • Bedrijfsaccount, alle bestellingen in 1 overzicht
  Wij verzamelen alle bestellingen en facturen in één duidelijk overzicht. Zo zie je meteen welke zakelijke aankopen er zijn gemaakt.
 • Op maat gemaakte cadeaupakketten en cadeaubonnen
  Ook voor samengestelde pakketten met circulaire cadeaus kunt u bij LoopedGoods terecht! Wij kunnen u volledig ontzorgen in het samenstellen van een circulair kerstpakket of het kiezen van verantwoorde relatiegeschenken.
 • Uw eigen restmateriaal verwerkt tot product
  Heeft u behoefte aan een product gemaakt van uw eigen restmateriaal? Ook dat kan LoopedGoods verzorgen.

Zakelijk account aanvragen

Ziet u een zakelijk account wel zitten? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een email naar info@loopedgoods.com met uw zakelijke gegevens. Wij beoordelen vervolgens uw aanvraag, maken een zakelijk account voor u aan en sturen zo snel mogelijk uw persoonlijke inloggegevens toe.

  Veel van de producten die verkocht worden via LoopedGoods kunnen ook gemaakt worden van restmaterialen uit uw eigen organisatie. Wij zijn benieuwd welke restmaterialen uw organisatie heeft en/of welke circulaire producten uw organisatie zou willen hebben. Afhankelijk hiervan kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken. Zo zijn er al bestaande oplossingen voor onder andere reclamedoeken, bedrijfskleding, papier- en drukwerk, koffiedik, (gym)vloeren, diverse soorten plastics, hout, etc. Neem contact met ons op als je een product in ons assortiment hebt gevonden en deze van uw restmateriaal wilt laten maken. 

  Laat ons assortiment u alvast inspireren

  91,00 incl. BTW (75,21 ex.)
  3,75 incl. BTW (3,10 ex.)
  245,00 incl. BTW (202,48 ex.)
  46,00 incl. BTW (38,02 ex.)
  26,00 incl. BTW (21,49 ex.)
  31,00 incl. BTW (25,62 ex.)
  14,95 incl. BTW (12,36 ex.)
  20,00 incl. BTW (16,53 ex.)
  46,00 incl. BTW (38,02 ex.)
  Aanbieding!
  24,99 12,50 incl. BTW (10,33 ex.)
  149,00 incl. BTW (123,14 ex.)
  69,00 incl. BTW (57,02 ex.)
  10,00 incl. BTW (8,26 ex.)
  Vanaf: 49,95 incl. BTW (41,28 ex.)
  19,95 incl. BTW (16,49 ex.)
  2,95 incl. BTW (2,44 ex.)
  206,00 incl. BTW (170,25 ex.)
  17,00 incl. BTW (14,05 ex.)
  12,50 incl. BTW (11,47 ex.)
  Ga naar de shop en Bekijk alle producten Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Heeft u meer hulp nodig bij het bepalen van de wensen?

  Weet u eigenlijk nog niet zo goed welke restmaterialen er zijn binnen uw organisatie?

  Heeft u behoefte aan een circulair product, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen?

  Is er (nog) geen bestaande toepassing met de restmaterialen van uw organisatie?

  Wilt u de restmaterialen binnen uw organisatie verminderen?

  Is 1 of meerdere van bovenstaande situaties op u van toepassing?
  Ook dan kunnen wij u helpen door de diensten van ons zusterbedrijf VerdraaidGoed aan te bieden.

  Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

  Over Verdraaidgoed

  VerdraaidGoed gelooft in een wereld zonder verspilling.

  VerdraaidGoed richt zich op waardebehoud van materialen en het sluiten van kringlopen. Zij zorgen ervoor dat restmaterialen die niet (of niet optimaal) benut worden een tweede leven krijgen in de vorm van nieuwe producten. Deze iconische producten dragen bij aan het creëren van bewustwording, gedragsverandering en minder gebruik van nieuwe grondstoffen.

  VerdraaidGoed doet dit door veranderaars binnen bedrijven te ondersteunen die net als zij geloven in een wereld zonder verspilling. Volgens een gestructureerde aanpak, de Waardeloos Weer Waardevol Werkwijze en op een creatieve manier, met vindingrijke denkers en ontwerpers, helpen zij bedrijven stap voor stap naar een toekomstbestendige organisatie die past in de circulaire economie.

  U vindt op LoopedGoods diverse producten die samen met bedrijven door VerdraaidGoed ontwikkeld zijn. Bijvoorbeeld de NS-Upcycle producten, Beat the Bag tassen en Coffee Based notebooks.

  VerdraaidGoed - Maakt waardeloos weer waardevol