LoopedGoods is een platform waarop u circulaire producten kunt inkopen vanuit heel Nederland en Vlaanderen. Als zakelijke klant willen we het u zo gemakkelijk mogelijk maken om duurzame producten in te kopen. Daarnaast bieden we in samenwerking met VerdraaidGoed de mogelijkheid om uw reststroom een tweede leven te geven.

Betalen op rekening

Wilt u kleine aantallen bestellen en bent u niet in de gelegenheid om uw bestelling direct te betalen, bijvoorbeeld omdat u een overheidsinstelling bent? Of wilt u voorkomen dat uw medewerkers de bestelling privé voor moeten schieten? Dan bieden wij u de mogelijkheid om een account toegewezen te krijgen waarmee u op rekening kunt bestellen.

meer informatie

Relatiegeschenken

Bent u op zoek naar een uniek product dat aansluit bij uw bedrijf, bijvoorbeeld voor een geschenk aan uw medewerkers of een evenement voor uw klanten? Wij bieden diverse mogelijkheden, zoals producten met logo’s laten bedrukken, het samenstellen van cadeaupakketten en het versturen van producten met een persoonlijk bericht.

Vertel mij meer over geschenken

Afname van dooseenheden

Heeft u behoefte aan het inkopen in dooseenheden, dan is dit binnenkort mogelijk op de zakelijke variant van LoopedGoods. Deze website is helemaal ingericht voor het inkopen van de LoopedGoods producten, maar dan in dooseenheden. Zodra de website bereikbaar is, zal hieronder een knop verschijnen die u direct naar de zakelijke website brengt.

--- coming soon ---

Eigen reststroom laten verwerken

Veel van de producten die verkocht worden via LoopedGoods kunnen ook gemaakt worden van restmaterialen uit uw eigen organisatie. Zo zijn er al oplossingen voor onder andere reclamedoeken, vlaggen, bedrijfskleding, papier- en drukwerk, koffiedik en kunststof plaatmateriaal. Ook als uw materiaal hier niet bij staat bieden we een oplossing.

lees meer over de mogelijkheden

Betalen op rekening

Bent u niet in de gelegenheid om uw bestelling direct te betalen, bijvoorbeeld omdat u een overheidsinstelling bent? Vraag dan de mogelijkheid bij ons aan om op rekening te betalen. Aan de hand van uw bedrijfsgegevens bepalen wij uw aanvraag. Indien de aanvraag is goedgekeurd, ontvangt u binnen 1 werkdag de inloggegevens van uw persoonlijke account waarmee u op rekening kunt bestellen. Heeft u de inloggegevens sneller nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085-06 08 560.

vraag betalen op rekening aan

de voordelen op een rij

✓   U kunt gemakkelijk een eigen referentienummer, zoals een bestelnummer of PO-nummer, toevoegen aan de factuur.
✓   U voorkomt dat uw werknemer(s) het aankoopbedrag zelf moeten voorschieten.
✓   Al uw bestellingen overzichtelijk op een rijtje in uw persoonlijke bedrijfsaccount.

vraag betalen op rekening aan

Is de eer aan jou om een leuk cadeaupakket samen te stellen? Voor kerst, de verjaardag van een medewerker, als dank voor een goede relatie of als sprekerscadeau? Een cadeau waar iedereen blij mee is, origineel, met een verhaal, passend bij de duurzame ambities van jouw bedrijf… Moeilijk? Nee hoor!

Met een cadeaupakket van LoopedGoods snijdt het mes aan vele kanten. Onze producten zijn afkomstig van gedreven, veelal jonge, circulair ondernemers die Nederland schoner en mooier maken. Zij maken prachtige duurzame producten die stuk voor stuk een verhaal vertellen. Van thee tot tas en van beker tot boek, u vindt het allemaal terug in ons assortiment. Wij hebben met plezier een aantal cadeaupakketten samengesteld. Zit hier niet hetgeen tussen waar u naar op zoek bent? Het is ook mogelijk in overleg een pakket samen te stellen.

bekijk alle cadeaupakketten

Cadeaubonnen

Bent u op zoek naar een circulair (relatie)geschenk, maar laat u de keuze liever aan de ontvanger over? Ga dan voor de LoopedGoods cadeaubon!

Met deze cadeaubon kan de ontvanger geheel naar eigen wens shoppen op LoopedGoods.com. De producten in ons assortiment zijn afkomstig van gedreven ondernemers die de circulaire economie in ons land verder helpen. Een LoopedGoods cadeaubon maakt de ontvanger blij, de maker blij en ons land weer een beetje circulairder. Bij LoopedGoods.com kunt u kiezen uit digitale cadeaubonnen die u direct kunt downloaden of cadeaubonnen die per post worden opgestuurd. De waarde kunt u zelf bepalen.

Gepersonaliseerde producten

Bent u voor uw organisatie of bedrijf op zoek naar promotionele items? Of heeft u een speciaal ontwerp die u op een specifiek product wilt laten drukken? Dan bent u bij LoopedGoods aan het juiste adres!

Een selectie van ons assortiment leent zich goed om te personaliseren met uw gewenste opdruk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Binnenkort leest u op deze pagina alles over de mogelijkheden van gepersonaliseerde producten.

--- coming soon ---

Wilt u persoonlijk contact om de mogelijkheden te bespreken?

Heeft u een vraag over de mogelijkheden voor duurzame (relatie)geschenken, cadeaubonnen en/of cadeaupakketten? Wilt u graag iemand persoonlijk spreken hierover? Geen probleem! Vul het formulier volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Terugbelverzoek relatiegeschenken en/of cadeaupakketten

  LoopedGoods heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. U kunt zich op elk moment uitschrijven voor deze berichten. Raadpleeg ons Privacybeleid voor informatie over hoe u zich kunt afmelden, evenals onze toewijding om uw privacy te beschermen.


  Veel van de producten die verkocht worden via LoopedGoods kunnen ook gemaakt worden van restmaterialen uit uw eigen organisatie. Wij zijn benieuwd welke restmaterialen uw organisatie heeft en/of welke circulaire producten uw organisatie zou willen hebben. Afhankelijk hiervan kunnen wij de mogelijkheden met u bespreken. Zo zijn er al bestaande oplossingen voor onder andere reclamedoeken, bedrijfskleding, papier- en drukwerk, koffiedik, (gym)vloeren, diverse soorten plastics en hout. Neem contact met ons op als u een product in ons assortiment hebt gevonden en deze van uw restmateriaal wilt laten maken.

  Heeft u meer hulp nodig bij het bepalen van de wensen?

  Weet u eigenlijk nog niet zo goed welke restmaterialen er zijn binnen uw organisatie?

  Heeft u behoefte aan een circulair product, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen?

  Is er (nog) geen bestaande toepassing met de restmaterialen van uw organisatie?

  Wilt u de restmaterialen binnen uw organisatie verminderen?

  Is 1 of meerdere van bovenstaande situaties op u van toepassing?
  Ook dan kunnen wij u helpen door de diensten van ons zusterbedrijf VerdraaidGoed aan te bieden.

  Bekijk de website van VerdraaidGoed

  Over Verdraaidgoed

  VerdraaidGoed gelooft in een wereld zonder verspilling.

  VerdraaidGoed richt zich op waardebehoud van materialen en het sluiten van kringlopen. Zij zorgen ervoor dat restmaterialen die niet (of niet optimaal) benut worden een tweede leven krijgen in de vorm van nieuwe producten. Deze iconische producten dragen bij aan het creëren van bewustwording, gedragsverandering en minder gebruik van nieuwe grondstoffen.

  VerdraaidGoed doet dit door veranderaars binnen bedrijven te ondersteunen die net als zij geloven in een wereld zonder verspilling. Volgens een gestructureerde aanpak, de Waardeloos Weer Waardevol Werkwijze en op een creatieve manier, met vindingrijke denkers en ontwerpers, helpen zij bedrijven stap voor stap naar een toekomstbestendige organisatie die past in de circulaire economie.

  U vindt op LoopedGoods diverse producten die samen met bedrijven door VerdraaidGoed ontwikkeld zijn. Bijvoorbeeld de NS-Upcycle producten, Beat the Bag tassen en Coffee Based notebooks.

  Bekijk de website van VerdraaidGoed
  VerdraaidGoed - Maakt waardeloos weer waardevol

  Wilt u persoonlijk contact om de mogelijkheden te bespreken?

  Heeft u een vraag over de mogelijkheden voor het laten verwerken van uw eigen reststromen en wilt u graag iemand persoonlijk spreken hierover? Geen probleem! Vul het formulier volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  Terugbelverzoek eigen reststroom verwerken

   LoopedGoods heeft de door jou verstrekte contactgegevens nodig om contact met je op te nemen over onze producten en diensten. U kunt zich op elk moment uitschrijven voor deze berichten. Raadpleeg ons Privacybeleid voor informatie over hoe u zich kunt afmelden, evenals onze toewijding om uw privacy te beschermen.


   Laat ons assortiment u alvast inspireren

   17,50 incl. BTW (14,46 ex.)
   15,95 incl. BTW (13,18 ex.)
   3,49 incl. BTW (3,20 ex.)
   36,00 incl. BTW (29,75 ex.)
   56,00 incl. BTW (46,28 ex.)
   3,75 incl. BTW (3,10 ex.)
   36,00 incl. BTW (29,75 ex.)
   3,75 incl. BTW (3,10 ex.)
   -50%
   14,94 7,50 incl. BTW (6,20 ex.)
   21,00 incl. BTW (17,36 ex.)
   16,95 incl. BTW (14,01 ex.)