SoepStarter

SoepStarter is een mix van groenten, kruiden en specerijen waarmee je binnen een kwartier een pan heerlijke soep maakt van groenten die je anders weg zou gooien. SoepStarter werkt met willekeurig welke groente er in je koelkast ligt te verpieteren. Stoof gewoon een eetlepel SoepStarter mee met een halve kilo #weggooigroente, 5 minuten doorkoken en klaar is je soep!

== WAAROM SOEPSTARTER ==
De gemiddelde Nederlander gooit zo’n 10 kilo groente per jaar weg. Met SoepStarter maak je van groente die je anders weg zou gooien, binnen een kwartier, een verrassend soepje. Als we allemaal één keer in de twee weken #weggooigroentesoep maken, redden we ruim 128 miljoen kilo groente per jaar van verspilling. 128 miljoen – da’s de moeite waard, toch?

== WAT IS SOEPSTARTER ==
SoepStarter is een mix van gesnipperde ui, gecombineerd met groenten, kruiden en specerijen! SoepStarter is vrij van zout, gistextract, palmolie of e-nummers. En, ook zo slim: SoepStarter is gedroogd en dus eindeloos houdbaar. Je hoeft er niet speciaal voor naar de supermarkt; je bewaart het gewoon in je voorraadkast en gebruikt het zodra er weer groenten liggen te verpieteren. Handig!

Maak snelle soep van weggooigroenten: bespaar meer, verspil minder & eet gezonder! SoepStarter is voldoende voor het maken van 4 keer 1 liter soep.

Dit product is momenteel niet op voorraad.