LoopedGoods Relatiegeschenk

Een relatiegeschenk, een mooi gebaar. Dat had je mogelijk zelf ook al bedacht. Waar je misschien nog niet bij stil hebt gestaan, is dat dit geschenk niet alleen de ontvanger, maar ook de maker heel gelukkig kan maken. Door te kiezen voor een relatiegeschenk dat afkomstig is van lokale, duurzame  ondernemers, kun je ook hen je waardering tonen. Voor deze pionierende ondernemers betekent afname van hun producten heel veel en kan een geschenk-order een enorme boost voor hun bedrijf betekenen.

Kies daarom voor een LoopedGoods relatiegeschenk. Onze cadeaus en pakketten zijn afkomstig van gedreven ondernemers die de circulaire economie in ons land verder helpen. Een LoopedGoods-pakket maakt de ontvanger blij, de maker blij en ons land weer een beetje circulairder.

Een LoopedGoods cadeaupakket
De voorpret kan beginnen! Met plezier stellen we een pakket samen dat geheel voldoet aan je wensen. Ter inspiratie hebben we hier onder alvast wat producten voor je tentoon gesteld.

Vind je het moeilijk om te kiezen uit al dat moois? Ga dan voor één van de door ons samengestelde voorbeeldpakketten en kies het thema dat het beste bij je past!

Bekijk voorbeeldpakketten

De LoopedGoods Cadeaubon 
Laat je de keuze liever aan de ontvanger over? Ga dan voor de LoopedGoods cadeaukaart. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger geheel naar eigen wens shoppen op LoopedGoods.com. De waarde van de cadeaukaart kan je zelf bepalen. Heb je liever een afgeschermde omgeving waarin de cadeaukaart ontvanger slechts uit de door jou geselecteerde producten kan kiezen? Dat kan ook!

Bekijk cadeaukaarten

Verpakking suggesties:

Vulling suggesties:

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Lisanne, via 06-43987706, info@loopedgoods.com of vul het onderstaande formulier in.