Woodlink

Sofie & Thijs de Vries

Woodlink maakt producten van duurzaam hout. Alle producten worden met de hand gemaakt in Nederland. Op een druppen lijm en olie na, bestaan de portemonnees voor visitekaartjes en pasjes voor 100% uit hout. Dit hout is afkomstig van Nederlandse Eikenbomen. Daarnaast zijn de Woodlink producten vegan, want ze bevatten geen dierlijke stoffen.

Missie

Onze missie is het behouden van Nederlands vakmanschap door het produceren van producten die bijdragen aan een beter milieu. We willen het haalbaar maken voor de consument om duurzame en in Nederland geproduceerde producten van milieuvriendelijke materialen te kunnen kopen.

Circulair

Het eikenhout komt van onze partner Treetment. Deze onderneming kapt bomen in Nederland, vaak voor particulieren of bedrijven. In de meeste gevallen wordt het gekapte hout versnipperd. Een deel van het hout wordt door Treetment opgeslagen en natuurlijk gedroogd (wind gedroogd).

Toekomst

In de toekomst zouden we graag nog meer circulair willen werken. Dit zou kunnen door bijvoorbeeld een eigen opslag te hebben waar nog meer hout natuurlijk gedroogd zou kunnen worden. Ook zouden we graag weer nieuwe bomen planten op een eigen of door de gemeente aangewezen stuk grond.

Woodlink Producten

Aanbieding!
Aanbieding!
51,95 49,95 incl. BTW (41,28 ex.)