Schrootmeester

Robin Koedood

Schrootmeester hergebruikt afgedankte voorwerpen tot nieuwe interieurinrichting. De handgemaakte creaties hebben een minimalistische, eigen stijl. De gebruikte materialen blijven herkenbaar en de interieurinrichting heeft een puur en industrieel design.

 

Missie

Wanneer je een willekeurig rondje door de stad loopt, is het verbazingwekkend om te zien hoeveel voorwerpen er worden weggegooid. Vaak omdat het materiaal minder goed functioneert of omdat de eigenaar voor een beter alternatief heeft gekozen. Dat inspireert Schrootmeester om er over na te denken hoe  dit ‘afval’ een tweede leven kan krijgen.

Circulair

Voorwerpen die voor bedrijven en particulieren waardeloos zijn, vormen de basis van de interieurinrichting die Schrootmeester maakt. Ze krijgen een andere functie en hebben hierdoor een langere levensduur. Met deze werkwijze worden producten gecreëerd, zonder onnodig nieuwe grondstoffen te verwerken. Van afval naar design!

Ruim eens op!

Heb jij nog ‘ouwe meuk’ in de schuur, een familie erfstuk met emotionele waarde of een onwijs goed idee……….laat het mij weten! Ik doe je graag een verrassend voorstel en zou het geweldig vinden als één van mijn creaties jouw interieur kleurt.

Schrootmeester Producten