On the Rocks

Anne Pleun van Eijsden

Bij On The Rocks geloven ze dat verhalen opschrijven en offline verbinding zoeken iets is wat mensen altijd zullen doen. Het opschrijven van verhalen willen zij aanmoedigen, maar wel in een boek wat op een zo schoon mogelijke manier is geproduceerd. Vandaar dat zij Rockbooks hebben ontwikkeld; notitieboeken van revolutionair stone paper. Ja echt, gemaakt van steen.

 

Missie

 

Bij On The Rocks geloven we dat verhalen opschrijven en offline verbinding zoeken iets is wat mensen altijd zullen doen. Het opschrijven van verhalen willen wij aanmoedigen, maar, wel in een boek wat op een zo schoon mogelijke manier is geproduceerd.

 

Circulair

 

Daarom hebben wij Rockbooks ontwikkeld: notitieboeken van revolutionair stone paper. We gaven dit bijzondere materiaal een mooi jasje en brengen het nu op de markt. Door stone paper te gebruiken spaar je hele belangrijke grondstoffen zoals bomen en water. Het papier wordt op een milieuvriendelijke manier geproduceerd, is energie-zuinig en cradle-to-cradle gecertificeerd.

 

Herbebossing

 

Met de verkoop van Rockbooks steunt On The Rocks herbebossingsprojecten in Zuid Afrika. Op die manier is het Rockbook niet alleen tijdens de productie beter voor de wereld, maar draagt ze ook actief bij aan een mooiere wereld.