Lune

Wido van den Bosch | Niels Tanger

Lune ontwerpt, ontwikkelt en produceert onder andere afvalscheidingssystemen, plantenbakken, vazen en schalen voor zowel binnen als buiten. Onze producten geven uw inrichting een natuurlijke, exclusieve uitstraling. De hoge kwaliteit van onze producten wordt bepaald door de functionaliteit van het design in combinatie met het hoge afwerkingsniveau

 

Missie

Lune is een florerend en innovatief familiebedrijf dat samen met haar partners metalen producten ontwikkelt, produceert en verkoopt die een positieve bijdrage leveren aan de verduurzaming van onze samenleving.

Circulair

Als circulair pionier in de markt van afvalinzamelmiddelen, ontwerpt, ontwikkelt en produceren wij volgens de principes van de circulaire economie. Al onze producten zijn gemaakt van recyclebaar materiaal. De producten  zijn eenvoudig te onderhouden, repareren en te vervangen. Hiermee kan de levensduur aanzienlijk worden verlengd en zijn ze ook volledig te upgraden voor een nieuwe levenscyclus.

Lucida

Lune verkoopt via LoopedGoods een bijzonder circulair product, de Lucida. Dit is een schaal die volledig circulair is en een natuurlijke en exclusieve uitstraling heeft. De schaal wordt gemaakt van snij-afval dat achterblijft na het produceren van onze ventilatorhuizen. Zo geven wij ons afvalmateriaal een tweede leven!

Lune producten