Bundles

Wouter Buijze

Bundles verbindt het apparaat met internet via een slimme stekker zodat ze kunnen zien hoeveel energie het apparaat gebruikt en wanneer het apparaat onderhouden moet worden. Zo kan Bundles de juiste tips op het juiste moment geven en samen met u de gebruikskosten en milieu impact beperken. De slimme technologie maakt het ook mogelijk om extra diensten aan te bieden. Zo levert Bundles, als u dat wilt, automatisch uw wasmiddel op het moment dat uw wasmiddel bijna op is tegen een vaste lage prijs.

Naast 100% prestatiegarantie (als er iets gerepareerd moet worden zorgt Bundles daarvoor) wil Bundles apparaten gebruiken volgens de principes van de circulaire economie. Dat betekent dat ze het apparaat upgraden als er nieuwe software beschikbaar komt. Als je het apparaat niet meer nodig hebt kun je het abonnement gewoon opzeggen. Zij maken het
apparaat dan schoon of refurbishen het zodat iemand anders het kan gebruiken. Zo gaan apparaten langer mee en worden ze niet onnodig weggegooid.

Missie

Onze consumptiemaatschappij vraagt om steeds meer en goedkopere spullen. Deze goedkope wegwerpspullen gaan steeds sneller kapot en worden sneller weggegooid. Dat moet stoppen!

Steeds meer mensen geloven in een circulaire economie. Een systeem waarin consumenten geen spullen bezitten die ze vervolgens weggooien, maar waarin de consument gebruiker wordt van duurzame spullen die lang meegaan en geüpgrade, gerepareerd en hergebruikt kunnen worden. Dan betaal je niet voor een wasmachine en droger, maar voor schone was. Niet voor een koffiezetapparaat, maar voor kopjes koffie. Als je voor gebruik gaat betalen heeft het zin om circulaire spullen te maken. Hoge kwaliteit spullen die efficiënt zijn gemaakt en lang meegaan. Uiteindelijk is dat aantrekkelijker voor de maker, de gebruiker én de planeet.

Circulair

Bij Bundles bieden wij hoogwaardige apparaten die zuinig zijn en lang mee gaan. We zorgen dat apparaten lang meegaan door slim onderhoud en reparaties als dat nodig is. Hoe doen wij dat? Met een slimme stekker – “Buddy” – meten wij het verbruik en brengen we het gebruik per was/droogbeurt of kopje koffie in rekening. Ook geven we tips hoe je het beste (duurzaam) van het apparaat gebruik kan maken. Binnenkort krijg je met de nieuwe app realtime inzicht in je verbruik, en persoonlijke tips!

Elk abonnement heeft een levenslange prestatie garantie: wij zorgen ervoor dat het apparaat het blijft doen. Ook als je het abonnement op zegt zorgen wij ervoor dat het apparaat weer zo goed als nieuw bij de volgende klant komt. Zo besparen we samen stroom, water, wasmiddel, en maken we de afvalberg steeds kleiner. Maximaal comfort, minimale waste.

circulaire toekomst

We zijn dol op de circulaire toekomst, daarom zoeken we continu naar verbeteringen voor onze huidige abonnementen en kansen voor nieuwe abonnementen. Zoals een abonnement op bedden…

Heb jij een goed idee? Of wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Bundles? Like onze facebook pagina, of wordt deel van ons community panel!