LoopedGoods Eindejaarsgeschenk

Een eindejaarsgeschenk, een mooi gebaar. Dat had je mogelijk zelf ook al bedacht. Waar je misschien nog niet bij stil hebt gestaan, is dat dit geschenk niet alleen de ontvanger, maar ook de maker heel gelukkig kan maken. Door te kiezen voor een eindejaarsgeschenk dat afkomstig is van lokale, duurzame  ondernemers, kun je ook hen je waardering tonen. Voor deze pionierende ondernemers betekent afname van hun producten heel veel en kan een kerstgeschenkorder een enorme boost voor hun bedrijf betekenen.

Kies daarom dit jaar voor een LoopedGoods eindejaarsgeschenk. Onze cadeaus en pakketten zijn afkomstig van gedreven ondernemers die de circulaire economie in ons land verder helpen. Een LoopedGoods-pakket maakt de ontvanger blij, de maker blij en ons land weer een beetje circulairder.

Voorbeeld van een samengesteld cadeaupakket

Kies maar!

Een LoopedGoods pakket
Maak je graag zelf de keuze of laat je dit aan je personeel over? Je kan bij ons terecht voor cadeaukaarten of samengestelde pakketten. Met plezier stellen we een pakket samen dat voldoet aan je wensen. Vind je het moeilijk om te kiezen uit al dat moois? Ga dan voor één van de door ons samengestelde voorbeeldpakketten en kies het thema dat het beste bij je past!

Wil je zelf een pakket samenstellen? Dan kies je eerst voor één van de onderstaande verpakkingsproducten en vervolgens vul je deze met producten uit het LoopedGoods-assortiment.

Verpakkingen:

Vulling:

Stel naar eigen wens je kerstpakket samen. Kies uit de onderstaande producten of neem een kijkje in het totale LoopedGoods-assortiment.

De LoopedGoods KeuzeKadoKaart
Laat je de keuze liever aan de ontvanger over? Ga dan voor de LoopedGoods cadeaukaart. Met deze cadeaukaart kan de ontvanger geheel naar eigen wens shoppen tussen de ruim honderd circulaire producten via LoopedGoods.com. De waarde van de cadeaukaart kan je zelf bepalen. Heb je liever een afgeschermde omgeving waarin de cadeaukaart ontvanger slechts uit de door jou geselecteerde producten kan kiezen? Dat kan ook!

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Lisanne, via 06-43987706, info@loopedgoods.com of vul het onderstaande formulier in.