Update maandag 13 juli 2020

Vanaf vandaag, maandag 13 juli 2020, worden de bestellingen weer elke werkdag verstuurd. Dit betekent dat je bestelling weer lekker snel geleverd wordt, zoals je voorheen van ons gewend was. Nu we meer mogen krijg jij je bestelling sneller binnen.

Update maandag 8 juni 2020

Nu de maatregelen zijn versoepeld, ontstaat er bij ons verzendhuis ook weer ruimte om cliënten te ontvangen en te voorzien van dagbesteding. Zo ontstaat er ook ruimte om vanaf maandag 8 juni 2020 weer 2 keer per week de bestellingen van LoopedGoods in te pakken en te versturen. 

Houd dus nog steeds rekening met een langere levertijd, maar in de meeste gevallen kan jouw bestelling binnen 2-5 werkdagen worden geleverd.

Als de situatie wijzigt zullen wij de wijzigingen op deze pagina aankondigen, maar ook via onze social media kanalen en onze nieuwsbrief.

 

Update donderdag 26 maart 2020

Wegens het coronavirus is ons verzendhuis, waar mensen met een arbeidsbeperking werken, beperkt open. Gelukkig hebben we een tijdelijke oplossing gevonden en kunnen we toch 1 maal per week bestellingen inpakken en verzenden. Dit betekent dat de levertijd tijdelijk langer is dan je van ons gewend bent.

Wij willen iedereen van harte uitnodigen om bestellingen te blijven plaatsen. Bijvoorbeeld om thuiswerkende medewerkers of collega’s een hart onder de riem te steken door ze een attentie toe te sturen. Dat is meteen een mooie steun in de rug voor alle creatieve ondernemers die wij vertegenwoordigen.

Als de situatie wijzigt zullen wij de wijzigingen op deze pagina aankondigen, maar ook via onze social media kanalen en onze nieuwsbrief.