Een zakelijk account bij LoopedGoods.com is handig voor elk bedrijf of organisatie. Met 1 account kunnen jij en collega’s gemakkelijk bestellen, zonder gedoe. Een zakelijk account kunnen wij zo voor je aanmaken. En het is helemaal gratis. Handig, toch?

Voordelen van een zakelijk account

Als zakelijke klant willen we het je zo gemakkelijk mogelijk maken om circulair in te kopen. Hier vind je alle voordelen van een zakelijk account op een rij.

 • Achteraf betalen
  Zakelijk klanten kunnen op rekening bestellen en achteraf middels een factuur betalen. Zo hoeft een medewerker de aankoop niet persoonlijk voor te schieten.
 • Factuur met referentienummer
  Je kunt gemakkelijk je eigen referentienummer, zoals een bestelnummer of PO-nummer, aan je factuur toevoegen.
 • Alle bestellingen in 1 overzicht
  Wij verzamelen alle bestellingen en facturen in één duidelijk overzicht. Zo zie je meteen welke zakelijke aankopen er zijn gemaakt.
 • Bedrijfsaccount
  Voor organisaties kunnen wij een afgeschermde website omgeving maken. Dit is als het ware een ‘shop-in-shop’ speciaal voor uw medewerkers.

Zakelijk account aanvragen

Zie je een zakelijk account wel zitten? Vul dan onderstaand formulier in of stuur een email naar info@loopedgoods.com met je zakelijke gegevens. Wij maken dan een account voor je aan en sturen je zo snel mogelijk jouw persoonlijke inloggegevens toe.

Contact

Heb je nog vragen of heb je liever eerst persoonlijk contact? Wij helpen je graag! Stuur ons je vraag toe per email op info@loopedgoods.com.
Neem je liever telefonisch contact op? Dat kan natuurlijk ook! Wij zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 uur.
 
Marjet Breuren – de Jong
Klantenservice Webshop
info@loopedgoods.com
06-22111261