Stage Marketing & Communicatie

LoopedGoods is een webshop voor circulaire producten
Locatie: BlueCity Rotterdam
Voltijd of deeltijd stage (februari – juni 2019)

 

Stage lopen bij de grootste circulaire webshop van Nederland? Hierdoor jouw theorie in praktijk brengen en op een leuke manier veel leren? Mail dan vandaag nog jouw cv en motivatie! Dit jaar zoeken wij voor de periode van februari tot en met juni 2 stagiaires die samen het marketing plan van LoopedGoods lekker op gang zetten. Alle delen op het vakgebied van Marketing & Communicatie komen aan bod. Van marktonderzoek tot content planning, folders ontwerpen tot social media plannen en uitvoering. Tot slot natuurlijk het uitwerken van een marketing- & communicatieplan, die je ook in de praktijk kan testen!

 

 

 

Wat ga je doen?
Je krijgt veel vrijheid en mag lekker creatief te werk gaan. Je doet marktonderzoek en zet vervolgens marketingcampagnes uit, met gesponsorde content op Facebook en Instagram (en/of andere vorm die jij denkt dat relevant is). Je gaat naar evenementen of beurzen om LoopedGoods te vertegenwoordigen, hier mag je dan ook de opzet voor bedenken! De basis is er, nu mag jij alles creatief gaan uitwerken en je eigen draai eraan geven!

 

Jouw werkzaamheden

  • Marktonderzoek voor Social media kanalen
  • Contentbeheer Social media kanalen en activiteiten organiseren;
  • Organiseren van offline marketing activiteiten en meehelpen bij de PR hiervan;
  • Marketingcampagnes bedenken, content maken (foto’s, InDesign etc) en uitwerken.
  • Helpen en ondersteunen bij de organisatie van events en aanwezig en helpen tijdens de events;
  • Ontwikkelen van diverse offline & online uitingen;
  • Onder begeleiding website- en contentbeheer (websites en intranet);
  • Beantwoorden en verwerken van vragen die binnenkomen in onze mailbox en social media

 

Onze visie
Nederland heeft veel gepassioneerde ondernemers die werk maken van de circulaire economie. Soms nog onbekend en onontdekt. Dit is hun podium. Wij vertellen het verhaal van deze startups en scale-ups en tonen hun producten. Want wij geloven dat een transitie naar de circulaire economie niet zonder hen kan. Ode aan de duurzame ondernemer!

 

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Wij zijn opzoek naar twee gepassioneerd studenten, die alle twee het maximale uit zichzelf willen halen. Je bent communicatief sterk en zet je graag in voor een goed doel. Het initiatief neem je graag, maar samenwerken gaat je ook goed af. Je doet momenteel een opleiding op HBO of op Academisch niveau. Je wilt graag creatief te werk gaan en resultaten zien van je werk, je denkt dus in kansen en uitdagingen! Volledig capabel zijn in Photoshop, Illustrator en InDesign is een pré, hier werken wij elke dag mee en daardoor kan je zelfstandig te werk gaan.

 

Wat bieden wij?
Wij bieden unieke stageplaatsen voor studenten op HBO- en Academisch niveau op een geweldige plek in Rotterdam, wij zitten namelijk in het BlueCity gebouw (het oude Tropicana zwembad). Je gaat te werk in een omgeving die is toegewijd aan het verbeteren van de wereld. Het gebouw is groot en er is een enorme diversiteit aan werkzaamheden door veel verschillende bedrijven waarmee je kan netwerken. Onze voorkeur gaat uit naar een stageperiode van 4 à 6 maanden verdeeld over 4 of 5 dagen in de week (36 uur). Je werkt volledig mee in het team op kantoor. Wanneer je precies begint, welke dagen je werkzaam bent, de invulling van je uren etc. bespreken we vooraf en is in overleg.

Omdat LoopedGoods nog in de startup-fase zit, kunnen wij je helaas geen stagevergoeding aanbieden, maar wel veel vrijheid in het indelen van je uren en kun jij bepalen wat je graag wilt leren bij een echt circulair bedrijf!

 

Mail je CV en motivatie naar info@loopedgoods.com en misschien word jij wel lid van ons team!