Stage Marketing & Communicatie

LoopedGoods is een webshop voor circulaire producten
Locatie: BlueCity010, Rotterdam
Voltijd of deeltijd stage (september 2019 – januari 2020)

Online marketing, content marketing, SEO, social media support

Stage lopen bij de grootste circulaire webshop van Nederland? Hierdoor jouw theorie in praktijk brengen en op een leuke manier veel leren? Mail dan vandaag nog jouw cv en motivatie! Wij zoeken stagiaires die het marketingplan van LoopedGoods aanscherpen en utivoeren. Alle delen van online Marketing & Communicatie komen aan bod. Van het bedenken van marketingcampagnes (via social media, website en offline), SEO etc. tot de uitvoering ervan.

 

Wat ga je doen?
Je krijgt veel vrijheid en mag lekker creatief te werk gaan. Je doet onderzoek naar de doelgroepen en zet vervolgens gerichte marketingcampagnes uit via social media en/of andere communicatiemiddelen die jij voor de doelgroepen relevant vindt. Zo nodig ga je naar evenementen of beurzen om LoopedGoods te vertegenwoordigen. Hiervoor mag je zelf de opzet bedenken! Met al jouw activiteiten zorg je ervoor dat de bezoekersaantallen van LoopedGoods stijgen en de conversie wordt vergroot, zodat steeds meer mensen daadwerkelijk circulaire producten gaan gebruiken en de wereld een stukje mooier wordt.

Jouw werkzaamheden

  • Onderzoek naar de juiste communicatiemiddelen per doelgroep
  • Marketingcampagnes bedenken, content maken en uitwerken.
  • Ontwikkelen van diverse offline & online uitingen;
  • Contentbeheer en websitebeheer;
  • SEO check en bijhouden
  • Organiseren van offline marketingactiviteiten en meehelpen bij de PR hiervan;
  • Helpen en ondersteunen bij de organisatie van events;
  • Beantwoorden en verwerken van vragen die binnenkomen in onze mailbox en social media

Onze visie
Nederland heeft veel gepassioneerde ondernemers die werk maken van de circulaire economie. Soms al goed bekend, soms nog onbekend en onontdekt. Dit is hun podium. Wij vertellen het verhaal van deze start-ups en scale-ups, bundelen hun producten in dé circulaire webshop van Nederland. Want wij geloven dat een transitie naar de circulaire economie niet zonder hen kan. Ode aan de duurzame ondernemer!

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Wij zijn opzoek naar gepassioneerd studenten, die het maximale uit zichzelf willen halen. Je bent communicatief sterk en zet je graag in voor een goed doel. Je neemt graag initiatief en samenwerken gaat je ook goed af. Je doet momenteel een HBO/WO of MBO niveau 4 opleiding. Je wilt graag creatief te werk gaan en resultaten zien van je werk. Je denkt dus in kansen en uitdagingen! Vaardig zijn met Photoshop, Illustrator en InDesign (en SEO ervaring) is een pré. Wij werken hier elke dag mee en daardoor kan je zelfstandig te werk gaan.

Wat bieden wij?
Wij bieden unieke stageplaatsen voor studenten op HBO- en WO- niveau op een geweldige plek in Rotterdam. Wij zitten namelijk in het BlueCity010 gebouw (het oude Tropicana zwembad). Je gaat te werk in een omgeving die is toegewijd aan het verbeteren van de wereld. Het gebouw is groot en er is een enorme diversiteit aan werkzaamheden door veel verschillende bedrijven waarmee je kan netwerken. Onze voorkeur gaat uit naar een stageperiode van 4 à 6 maanden verdeeld over 4 of 5 dagen in de week (36 uur). Je werkt volledig mee in het team op kantoor. Wanneer je precies begint, welke dagen je werkzaam bent, de invulling van je uren etc. bespreken we vooraf en is in overleg.

Omdat LoopedGoods nog in de startup-fase zit, kunnen wij je helaas geen stagevergoeding aanbieden. Je krijgt wel veel vrijheid in het indelen van je uren en jij mag bepalen wat je graag wilt leren bij een echt circulair bedrijf!

Mail je CV en motivatie naar info@loopedgoods.com en misschien word jij wel lid van ons team!